Tilføj en overskrift

Vi nærmer os hastigt årets mest skræmmende tid, og derfor har aktivitetsudvalget været mega kreative og lavet en masse uhyggeligt pynt til Hal A.

Det pynter op og (u)hygger fra kl. 17.00 på lørdag den 23. oktober, så der er klar til Halloween-Ringridning søndag.

Vi lader selvfølgelig pynten blive og skræmme jer til Halloween er overstået.

Vi glæder os og håber at I vil nyde at ride rundt i blandt skeletter, spøgelser og græskar :)

SPRING FOR ALLE PENGENE 2

Springudvalget har gjort det igen og inviterer hermed til storslået springstævne på SLR. 

Stævnet var egentlig beregnet til de yngste ryttere og deres dygtige ponyer, ja tilmed et distriktsmesterskab, men springudvalget har formået at tilføje en hel del sløjfeklasser, så hestene altså også er velkomne.

Tjek proportioner ud HER

For alle jer med ekort gælder det, at alle faciliteterne er lukket fra fredag den 5. november fra kl. 15.00 til søndag den 7. november kl. 19.00, undtagen dressurbanerne ved klubhuset.

Vi glæder os helt vildt til endnu en kæmpe succes springfyldt med glade ryttere og flotte præstationer.

Dressurkursus med Karina watson Olsen

Skal du finpudse dressuren?

Så har vore aktivitets udvalg igen sammensat et arrangement til os, de har nemlig fået stablet et fantastisk kursus i dressur med Karina Watson Olsen på benene.

Nu har du mulighed for at opdatere dig på dressuren, du kan nemlig komme på et kursus med Karina - du kan vælge 1 dag eller 2 dage. Undervisningen vil blive tilpasset dit niveau og ønsker for indholdet. 

Om Karina:
Karina er passioneret dressurrytter siden barnsben, tidligere dressur konkurrence rytter på S niveau og dressurdommer. Hun har intet mindre end 34 års erfaring som underviser. 

Karinas bøger "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden" er noget ganske særligt. Det er bøger, der vil forbedre dit forhold til din hest, forøge din forståelse for dressurens formål og principper og give dig endnu større glæde ved at ride. 

Karinas fantastiske historie, hendes mange års erfaringer og hendes indsigt og forståelse for hestens adfærd og sprog formidler hun kyndigt i sin måde at få rytteren til at kommunikere med hesten på. 

Karina formår at give rytteren en stor bevidsthed om sig selv som rytter, og her igennem med lethed at kunne indvirke på hesten med fine og effektive hjælpere. Uanset hvilket niveau den rytter hun underviser er på, er entusiasmen lige stor. Hun har en helt enestående evne til at møde hest og rytter præcis der, hvor de er, og til at være positiv konstruktiv omkring ekvipagen.

Alle ryttere med interesse for dressuren vil derfor have stor glæde og gavn af undervisningen. Du kan glæde dig til masser af aha oplevelser og effektive værktøjer til din fortsatte ridning af din hest. Se mere om Karina på hendes hjemmeside

Se mere og tilmeld dig her

 

TID TIL TAGSERVICE PÅ HAL A

!!!...OPDATERET...!!!

Frank og hans kompagnon knokler videre med taget i morgen tirsdag fra kl. 07.30 til de er færdige ca. kl. 16.00. Hvis vejret arter sig imprægnerer de taget onsdag, hvor de regner med at være færdige senest kl. 15.00. Der skal også skiftes ovenlysplader, men det duer ikke i regnvejr, så måske bliver det på fredag, måske i næste uge. Husk at I er velkomne i hallen, dog ikke når pladerne skiftes :)

Vi opdaterer jer løbende.

 

Måske er du en af dem der tænker "Hvad laver de egentlig i den bestyrelse? Laver de bare irriterende ridehusplaner, nyhedsbreve, holder møder og drikker kaffe?" 

Og ja, det gør vi også, men imens I ser Paradise Hotel, Vild med Dans, tar en lur på sofaen, sover fra kl. 22.00 til 07.00, tar på miniferie på Bornholm, ja så er vi en håndfuld ildsjæle der prøver at passe rigtig godt på din rideklub. I vores sparsomme fritid ved siden af den hobby som vi alle deler i SLR, knokler vi med at passe jorden, ridehuse, toiletter, hjemmeside, sociale medier og alt hvad der dertil hører.

Sidste nye store opgave er næsten løst og vi glæder os som små børn i Godisflyet, til at flå den store kæmpe Post-it ned fra væggen, hvor der står "rens, skift af lysplader og imprægnering af taget på hal A." En opgave der har været undervejs i flere år og med timers forhandling, kontrakter og budgetter, er vi endelig klar. -Så klar at arbejdet allerede starter på tirsdag den 12. oktober fra kl. 07.30. Arbejdet vil strække sig fra tirsdag til fredag fra kl. 07.30 - 18.00 alle dage, i første omgang.

Det betyder for jer der benytter ridehusene, at I sagtens kan ride derinde, dog vil der være gratis miljøtræning i form af en lyd, der aller mest minder om en helikopter over hovedet på jer. 

Vi håber at I bliver lige så glade for arbejdet som vi er, om ik andet, så når det er færdigt.

God weekend, god miljøtræning og god rengøringshygge :)

Ridehusplan 21 22

Så er ridehusplanen endelig landet, efter måneders tetris og puslespil.

I bestyrelsen har vi knoklet med at tilgodese så mange af SLR's medlemmer som muligt, og derfor har vi måtte sige farvel til en underviser, men goddag til nogle nye friske og dygtige af slagsen. 

Vi håber, at vi med denne opdaterede plan kan imødekomme endnu flere af jeres ønsker som er tigget ind det sidste halve år.

Kort skal de mest relevante ridehusregler, fra vores ridehusreglement, lige opfriskes i fleres hukommelse. 

  • Ridehallerne skal anvendes i overensstemmelse med ridehusplanen.
  • Hallerne er lukket for ridning i det omfang, der er holdundervisning, stævner eller anden aktivitet i klubregi. Er hallerne lukkede, vil det annonceres på hjemmesiden og vores facebookside.
  • Gør opmærksom på din ankomst og afgang i hallerne, så vi undgår farlige situationer.
  • Du har pligt til at samle op efter hesten/ponyen inde og ude i de anbragte trillebører.
  • Hjelm er obligatorisk ligesom ridevest for springryttere under 18 år. Se gældende sikkerhedsvejledning.
  • Alle med etablissementkort har ret til at være i begge haller uanset om et medlem skal modtage holdundervisning før eller efter i en anden hal.
  • Når der undervises i dressur i hal B/C eller hal A, skal dette foregå i modsat ende af indgangen.
  • Undervisning/hjælp ved egen instruktør i ridehallerne kan foregå i tidsrummet indtil kl. 15.00 på hverdage og efter kl. 15.00 weekenderne. 
  • Det er en forudsætning, at den, der underviser/hjælper, er medlem af klubben.
  • Kun et medlem ad gangen, med etablissementkort, kan modtage undervisning af egen underviser, hvis det ikke er til gene for andre ryttere.

Læs hele ridehusreglementet HER

Husk at hvis du har kommentarer, ris, ros eller andet vedr. SLR's drift, skal du henvende dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Annoncer