DRESSUR I WEEKENDEN

Endelig endelig endelig kan vi få lov til at flette manen og halen, stryge skjorten og få brugt alt det udstyr, som vi har brugt alt for mange penge på, i den aaaaalt for lange stævnepause.

I weekenden lørdag den 15. maj og søndag den 16. maj, åbner vi nemlig op for endnu et storslået dressurstævne på SLR.

Der er klasser helt fra LD for pony til MA for heste, og dressurudvalget har simpelthen også fået pakket nogle distriksmesterskabsklasser for ponyer ind i programmet.

Vi er bare så priviligerede at have verdens bedste sponsorer, som har sørget for nogle lækre præmier til de dygtige placerede. 

Dyre loppen Lille haspeholm Nobel ride Healthy horse D due NAG Nathalie horsecare Fysiurgisk hesteterapi ved Camilla Schram Rodtwitt Og ninas kan ikke huske hvad det hed

Se propositionerne til årets første stævne HER

Rent praktisk skal det nævnes for alle medlemmer med e-kort, at SLR’s udendørsfaciliteter er lukket begge dage, da vi selvfølgelig overholder de gældende retningslinier vedr. Corona.

Vi glæder os helt vildt, og håber på en fantastisk weekend med en masse glade starter.

STATUS QOU

Selvom de nylige restriktionslempelser nu tillader indendørs idræt for alle aldre, må vi i SLR altså fortsat væbne os med tålmodighed.

For indendørs undervisning gælder det, at alle over 18 år, skal kunne fremvise gyldigt coronapas.

Det kan vi simpelthen ikke.

Vi er som I alle ved, en rideklub drevet af frivillige, uden ansatte. Så dermed ingen til at tjekke ved indgangen til ridehallen, at alle der modtager eller er til stede til undervisning har styr på deres coronapas. 

Heldigvis er udesæsonen jo godt i gang, og vejret er langt de fleste dage på vores side, så lad os tage årstiden som en formildende omstændighed og nyde at vi trods alt stadig gerne må ride indendørs hvis vejrguderne kræver det, så længe vi ikke modtager nogen form for undervisning.

Læs mere om det nye retningslinjer HER

 

 1 Ridehallerne er lukket pga. vedligehold Tirsdag og onsdag

Kære medlemmer

Det er ved at være tid til at banerne i vores haller rettes og luftes. Derfor er hallerne lukket for ridning hele dagen

i disse dage:

Hal B/C tirsdag den 20. april

Hal A onsdag den 21. april

mvh
Bestyrelsen

 

DET ALDER MEST FAIR

Selvom de senest tilkomne restriktionslempelser pludselig tillader, at vi allerede fra onsdag den 21. april, kan åbne ridehusene for undervisning af alle under 18 år og alle over 70 år, vælger vi nu alligevel at vente med åbningen, til alle er velkomne d. 6. maj.

Rent principielt giver det ikke mening for os, at nogle her bliver forfordelt alene grundet alder, og så har vi i øvrigt hverken tid eller lyst til at tjekke alles ID ved indgangen.

Med forårsvejrets samtidige fremarch lader vi derfor alder være blot et tal og ikke en indgangsbillet, og glæder os til at byde alle velkommen under tag om et par uger. Det synes vi er "alder"mest fair.

Læs mere HER

Mvh 

Bestyrelsen

Se nyhedsbrevet "april 2021" i det nye lækre format. 

Læn dig tilbage og bliv klogere på din, min og vores klub.

God læsning:)

 

SLR April

SLR April2

Annoncer