11. 12. maj

Du kan se frem til 2 dage med fantastisk dressur.

Vores dressur udvalg har udvalgt en række spændende klasser - både for hest og pony.

Stævnet er et udendørs stævne, og der rides på 2 baner.

Tilmeldingsfristen er den 4. maj - se mere her: https://go.rideforbund.dk/staevnekalender/vis-staevne.aspx?EventId=Prop00033138&fbclid=IwAR3rGiRJB_u9v0-txBWkjRqwkKfFsX8GdXQyfXQKJ231nrXm37wolzvTp5k#event-remark

hjælp til pony spring 1

Kære medlemmer

Den 20. april afholder vi Påske Ponyspring - kom og støt op om din klub og de over 20 medlemmer, som starter den dag.

Som noget nyt, har vi booket "festvognen" der disker op med lækkerier. I klubhuset kan man købe kage, kaffe/the,vand og toast.

19. maj

Miljøtræning af hest v. politirytter Kristian Madsen.

Søndag d. 19.Maj kl. 12:30 får vi besøg af Kristian Madsen, som er forhenværende politirytter. Han hjælper nu mange heste og ryttere med at blive mere fortrolige i nye udfordringer. Kristian ankommer med en trailer med lidt af hvert, og så omdannes ridehuset til miljøtræningsbane. Han vil præsentere de 18 ryttere, der er tilmeldt, for lidt af hvert med fokus på ridesikkerhed.

***alle hold er fuldt bookede men du er velkommen til at kigge forbi og kigge på***

OBS!
I forbindelse med kurset vil hal A være lukket for ridning i tidsrummet kl. 12:00 - 16:00.

20. april ponyspring

Lørdag den 20. april: Påske pony spring på SLR

Vi afholder pony springstævne en enkelt dag i påsken og vores udvalg glæder sig til at byde de mange ekvipager, der har tilmeldt sig stævnet, velkommen :-)

Der er klasser for alle - og bemærk, LA1 har forhøjede doteringer. Se mere til tilmeld dig her: https://go.rideforbund.dk/staevnekalender/vis-staevne.aspx?EventId=Prop00033623&fbclid=IwAR35JQ_sljISbdhnJsmMlb9TYwF7akhzQZJMQriwplMnOhBzN0cdobP7Oh0 anmeldelsesfristen er den 12. april.

Har du et par timer til overs?
SLR vil ikke have stævner hvis det ikke var for vores ildsjæle, som sidder i vores stævne udvalg. Men de kan ikke klare den uden at få hjælp fra klubbens andre medlemmer, så har du et par timer til overs lørdag den 20. april, så skriv til Yvonne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hal A lukket fra kl. 15:00 den 19. april
Stævnet foregår i Hal A og opvarmningen er i hal B/C - i den forbindelse vil hal A være lukket fra ridning fra fredag den 19. april kl. 15:00 da udvalget skal bygge banen sammen med banebyggeren. Alt er tilbage til det normale igen søndag morgen.

bestyrelsen inviterer til debatmøde

Kære medlem af SLR

Håber du har set vores opslag med arbejdsdagen, der ligger tidligere på dagen - vi kan stadig godt bruge flere hænder til at gøre SLR sommerklar - se mere her  Har du mulighed for at kigge forbi og give et nap med, så send os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi mødes kl. 10:00.

Vi går direkte fra arbejdsdagen til et af vores årlige debatmøder. Formålet med møderne er, at vi får muligheden for at tale sammen om løst og fast i løbet af året, og ikke kun til generealforsamlingen.

På vores første møde prøver vi som noget nyt, at sætte et tema på dagsordenen. Temaet for debatmødet den 6 april er: Drømme og visioner for SLR.

Vi vil gerne have en dialog med SLR´s medlemmer om:

- Hvor skal vi hen med SLR?
- Bruger vi faciliteterne som vi gerne vil?
- Skal der ændres på noget?
- Har vi den kultur vi gerne vil have i klubben?
- Kurser, tema, aftener?

Vi vil gerne drømme og tænke nyt sammen med jer medlemmer. Går du med nogle tanker, eller andet du gerne vil have drøftet i et åbent forum, kan du melde det ind på mailen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og så tager vi det op på dagen. Der er ikke noget som udgangspunkt der er for stort eller småt - hvad der er vigtigt for dig, er vigtigt for os.

Vi afrunder arbejdsdagen og debatmødet med noget mad og kolde øl. For vi kan beregne mad og drikke, må du meget gerne sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du skriver hvor mange i kommer, og meget gerne i hvis du/i har mulighed for at komme og hjælpe med at gøre SLR sommerklar.

Så vel mødt - vi kommer, gør du??

De bedste Hilsner Bestyrelsen

Annoncer