Midlertidige foranstaltninger forlænges til den 13. april

Kære medlemmer

Som følge af pressemødet i går den 23. marts, er de indførte midlertidige foranstaltninger på SLR forlænget til og med d. 13. april.

Vi appellerer til, at alle tænker og handler hensynsfuldt og ansvarligt, at vi alle ykker sammen, og udviser samfundssind og solidaritet med hinanden. Nedenstående SKAL respekteres:

• Begge ridehaller er lukket frem til den 13. april
  • Alle SLR´s udendørs faciliteter kan benyttes af medlemmer med gyldigt E-kort
  • Undervisning fortsætter, stadig med restriktioner og efter en plan- Se planen her
  • Der skal holdes 1 -2 meters afstand mellem alle der færdes på SLR
  • Man skal huske god håndhygiejne, og host og nys er ned i trøje eller albue
  • Husk, grupper på max 10 personer - husk at holde afstand
  • Føler du dig sløj, så bliv hjemme.

Vi holder jer opdateret

Pas på jer selv og hinanden i denne svære tid.

Mvh Bestyrelsen.

Kære medlemmer

I kraft af myndighedernes restriktioner, har vi lavet en midlertidig undervisningsplan i samarbejde med vores undervisere. Kontakt jeres underviser og aftal nærmere, underviserne vil også opdatere vores Facebook gruppe med tider for undervisning m.m.

Sanne Glargaard
(om eftermiddagen)

Kenneth Ernst

Niels Christian Hansen

Bente Eliasen

Bo Høstrup

Lørdag/Søndag
Ina Zetterstrøm
Hun har pt en enkel eller 2 ryttere, hun lægger ind men der vil være plads alligevel til anden ridning.

Den vanlige plan er pt suspenderet og erstattet af ovenstående gældende fra den 19. marts og til og med d 31/3 ind til videre. Hold dig opdateret via vores facebook gruppe

Alt er selvfølgelig udendørs Max 1:1 og max en hjælper

Reglerne kan ikke gradbøjes

Mvh bestyrelsen

Hent planen til print her

Kære medlemmer

Bestyrelsen har talt sammen her til aften. Som følge af myndighedernes stramninger her til aften, tager SLR følgende tiltag som SKAL respekteres:

• Begge ridehaller lukker i morgen kl 10.
  • Dette gælder foreløbigt til og med d 31/3-2020
  • Der må rides udenfor, og man kan tage i skoven.
  • Undervisning fortsætter, stadig med 1:1 men - MAX en hjælper og dette vil være udendørs
  • Der skal holdes afstand mellem alle ryttere, og dem der kommer til fods på minimum 2 M
  • Man skal huske god håndhygiejne, og host og nys er ned i trøje eller albue
  • Grupper skal undgås helt
  • Føler du dig sløj, så bliv hjemme

Vi laver en plan for undervisning som deles offentligt her og afstemmes med undervisere

Det er VIGTIGT at danmark står sammen og at i respektere det.

Hold øje med FB løbende, her vil vi opdatere løbende på situationen.

Kh bestyrelsen

Kære medlemmer

Vi har i går aftes været i dialog med Dansk Rideforbunds direktør Morten Schram Rodtwitt vedr. forbundets justering af deres udmelding.

I hans mail skriver han bl.a.:

”ALLE i ridesporten bedes læse hele den udmelding vi kom med i dag – hvor vi i særdeleshed appellerer til ryttere og hesteejere til at tage ansvar og respektere myndighedernes anbefalinger og forbud. Og kun i helt særlige tilfælde, med begrundelse i hestevelfærd, søge at gøre undtagelser.

Vi har udmeldt følgende:

• Ridehallerne er som udgangspunkt lukkede for offentligheden
• Vi forstår den store udfordring med varetagelse af hestevelfærden i situationer som denne
• Vi appellerer til at ALLE tænker og handler hensynsfuldt og ansvarligt
• At vi alle i ridesporten rykker sammen og udviser samfundssind og solidaritet med hinanden og med klubberne

Og ja, vi udtrykker – at evt. undtagelser til de lukkede ridehaller skal begrundes med hestevelfærd, og vi beder alle respektere dette, og bakke klubberne op i at man i fællesskab og samarbejde – hvis behovet er der – finder individuelle lokale løsninger.

Ridesporten har nu to store ansvar 1) ikke at sprede Corona-virus yderligere 2) ikke at sætte hestevelfærden over styr.”

citat: Morten Schram Rodtwitt, direktør, Dansk Rideforbund.

I vores tilfælde på SLR vurderer bestyrelsen ikke, at man sætter heste velfærden over styr, da man har mulighed for at benytte en af de 5 udendørs baner i de 10 dage myndighederne har påbudt os at lukke vores ridehaller.

Vi vil gøre opmærksom på, at forbundet IKKE har fået en dispensation fra loven.

bestyrelsen

Kære medlemmer

Det er med stor glæde vi kan fortælle, at vi har fået en ny sponsor - og det giver medlemsfordele for dig:

Når erfaring tæller

Healthy Horse er et helsecenter for heste i alle aldre. Her kan du sende din hest på kortere eller længerevarende helseophold. Dette kan f.eks. være i forbindelse med, at du selv skal ud at rejse, hvis din hest har været skadet og skal genoptrænes eller hvis din hest blot trænger til lidt ferie. Læs mere om Healthy Horse her

Som medlem af SLR får du adgang til en række fordele
SLR´s medlemmer får nemlig 12,75% rabat på en række behandlinger bl.a.

• Aquartræning
  • Vibrationsgulv