mød Bakkely Wood på sLR

Bakkely Wood besøger SLR til vores springstævne der finder sted den 28. juli.

Du vil få mulighed for at kigge nærmere på de mange spændende varer, de opstiller nemlig en bod med deres produkter.

Der bliver en lodtrækning for dem, der besøger Bakkely Woods, hvor man kan vælge mellem flere af vores produkter.

Læs mere om Bakkely Woods her

Begge ridehaller er lukket for ridning den 30. juli

Kære medlemmer

Det er nu tid til begge vores ridehaller, hal A og hal B/C, skal luftes og rettes af. Det sker tirsdag den 30. juli. Vi henviser til at ride på de en af de 5 udendørs baner.

Derfor er begge ridehaller lukket for ridning hele dagen tirsdag den 30. juli

Alt er tilbage til det normale igen onsdag den 31. juli :-)

mvh

Kan du hjælpe

Kan du hjælpe?

Hestespringudvalget mangler hjælpere til stævnet, der finder sted den 27. juli - har du et par timer til overs, gør du vores udvalg lykkelige

Nyt!
Hjælper du i min. 3 timer, udløser det en gratis start (den kan gemmes til en start senere)

11. 12. juli

Kære medlemmer

Vores udendørs baner trænger til renovering, derfor vil i opleve, at hhv. de udendørs dressur baner og den udendørs springbane vil være lukket for ridning i nogle dage. Vi henviser til at bruge ridehusene og ridebanen ved hal B/C.

De udendørs dressurbaner
Har fået et friskt lag sand på. Den skal have nogle dage til at sætte sig, og derfor er de lukket for ridning indtil fredag den 12. juli - hold evt. øje med Facebook, der kommer løbende meldinger fra os.

Den udendørs springbane
Får nyt toplag. Arbejdet begynder på torsdag den 11. juli og forventes færdigt fredag den 12. juli. Vi melder ud, når banen kan rides på igen.

Følg med på facebook - der kommer løbende meldinger fra os

mvh

kontingent

Kære medlemmer

Opkrævning af kontingent og/eller e-kort til SLR er sendt ud - har du ikke tilmeldt din betaling til PBS, skal du tjekke din mail.

Den 19. juni er opkrævningerne for juli – december sendt ud. Denne gang har vi valgt at gøre det en smule anderledes end vi plejer. Der er sendt en e-mail med opkrævning til dem, der ikke er tilmeldt PBS i stedet for et brev. Mails med opkrævninger er sendt den 19. juni, og systemet har meldt, at alle mails er gået igennem. Kan du ikke finde mailen i din indbakke, så tjek dit spamfilter.

Er du tilmeldt PBS
Kan du se opkrævningen på oversigten i din bank. Den står til den 10. juli. Du har ikke modtaget en mail fra os med opkrævning.

Er du ikke tilmeldt PBS
Har du den 19. juni modtaget en mail med opkrævning – du kan med stor fordel tilmelde dig PBS, se hvordan i mailen, du har modtaget fra os. Vi har sendt til den mail adresse, du har oplyst til os. Husk betalingsfrist er den 10. juli.

Har du ikke modtaget en mail
Tjek dit spamfilter, eller kontakt vores kasserer på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annoncer