billede

Den ekstra ordinære generalforsamling blev afholdt den 2. december. De 15 tilstedeværende medlemmer, var enige og de 3 forslag til vedtægts ændringer blev stemt igennem. Alle tilstedeværende stemte for vedtægts ændringerne.

Vedtægterne er rettet til på hjemmesiden. De kan ses her.

Referatet fra den ekstra ordinære generalforsamling kan ses her

Med venlig hilsen
bestyrelsen

Kære medlemmer
Der er kommet ny ridehusplan og et opdateret reglement. De er begge hængt op i hal A - der er et sæt på vej i hal B/C.
 
 
 
mvh
bestyrelsen

billede

Kære medlemmer

Bestyrelsen inviterer til ekstra ordinær generalforsamling den 2. december kl. 19:00. Den finder sted i klubhuset, Slangerup Overdrev 1A, 3550 Slangerup.

Agenda:

  • Vedtægtsændringer

Alle medlemmer har pr. mail modtaget invitationen, hvor forslag til vedtægts ændringer er vedhæftede. Har du ikke modtaget en mail fra os, send os en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

GF 2019

Kære medlemmer

Referatet fra den ordinære generalforsamling er nu sendt ud via mail til alle medlemmer. Har du ikke modtaget en mail fra os, så skriv til os på mailen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs referatet her

mvh.

bestyrelsen

Vi får skiftet led lys i ridehallerne

Kære medlemmer

På fredag den 22. november kommer håndværkerne forbi og skifter de LED lysstofrør, der ikke virker længere i begge ridehaller. Derfor vi du opleve, at der går håndværkere i hallerne i dagtimerne (imellem kl. 07:00 - 15:00) de arbejder kun i 1 hal ad gangen :-)

De kigger i samme moment på en lukkeløsning på de nye porte på hal B/C :-)

mvh

bestyrelsen

Annoncer