Drevet af medlemmer for medlemmer

Slangerup-Lynge rideklub (SLR) blev dannet i 1961 - og den gang som nu, er det en aktiv klub, som er drevet af medlemmer for medlemmerne. SLR  drives med frivilligt, ulønnet arbejdskraft. SLR deltager aktivt i Frederikssund Kommunes sportsforeningsarbejde, vi er medlem af Dansk Rideforbund i distrikt 2. SLR  tilbyder udelukkende faciliteter og stævneaktivitet. Vi har ikke rideskole eller opstaldning. Det er en betingelse, at alle der bruger faciliteterne, betaler for E-kort og er medlem af SLR. Læs mere om medlemskab og priser her

Vi lægger vægt på at have en god omgangstone på stedet. Man skal tage hensyn til hinanden, så det er et sted, hvor man glæder sig til at komme og har lyst til at være. Det er vigtigt at holde sig for øje, at det at drive en rideklub koster utroligt mange frivillige, ulønnede arbejdstimer af en valgt bestyrelse, centrale udvalg og andre frivillige. Det er en stor og omfattende virksomhed at drive i disse aktive medlemmers personlige fritid, så en omsorg samt forståelse for dette er helt central for en stadig vedligeholdelse af frivillighed og god SLR ånd. Alle opfordres til at deltage i det frivillige arbejde, og har du lyst til at være en del af den løftestang som driver SLR, så kontakt bestyrelsen på mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det forventes, at alle aktive medlemmer deltager i en vis omfang i afgrænsede konkrete opgaver i forbindelse med stævner eller lignende.

SLR organisation består af en valgt bestyrelse, der fastsætter retningslinjer for klubbens aktiviteter og sikrer, at klubben drives efter den ånd og formål som er bestemt. Bestyrelsens arbejdsramme er nedfældet i klubbens vedtægter  og bestyrelsen er den øverste bestemmende organ i klubben. Bestyrelsen har den daglige ledelse af klubbens virksomhed. Bestyrelsen udarbejder retningslinjer for anlæggets anvendelse i form af "Ridehusplan", "Ridehusreglement", "Ordensreglement" samt "sikkerhedsreglement" m.m.Det er også bestyrelsen der håndterer den daglige drift. Alle henvendelser vedr. driften skal ske via mailen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten på flere niveauer og samle medlemmerne til udøvelse af denne idræt, samt at medvirke til størst mulig viden om hestens brug og pleje igennem undervisningsaktiviteter, arrangementer samt stævneaktiviteter, der medvirker til klubbens udvikling og økonomiske grundlag.

Læs mere om medlemskab og priser her

 

 

  Opdateret ridehusplan   EKSTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEC. 2023 CHAMPIONATLISTE