SLR har en række faste udvalg som varetager klubbens stævner og aktiviteter. Vi har altid brug for ekstra hænder og ildsjæle - du er altid velkommen til at kontakte de enkelte udvalg, hvis du vil være en del af dem.

Springudvalget - hest
Dette udvalg står for planlægning og afvikling af SLR´s springstævner. Du kan altid kontakte udvalget via mail adressen:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Springudvalget - pony
Dette udvalg står for planlægning og afvikling af SLR´s ponyspringstævner. Du kan altid kontakte udvalget via mail adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dressur udvalget
Dette udvalg står for planlægning og afvikling af SLR´s dressurstævner. Du kan altid kontakte udvalget via mail adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oldboysudvalg
Dette udvalg står for planlægning og afvikling af det traditionsrige Oldboys stævne, som finder sted 1 gang om året i juni måned. Udvalget varetager også koordinering og træning af SLR´s Oldboys hold. Du kan altid kontakte Ina Zetterstrøm via mail adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aktivitetsudvalg
Dette udvalg står for planlægningen og koordinering af SLR´s øvrige aktiviteter. Du kan altid kontakte udvalget via mail adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skovudvalget
Dette udvalg står for koordinering af afmærkning og vedligeholdelse af ridestierne i Lystrup Skov. Arbejdet med afmærkning og vedligehold af ridestierne i skoven sker i samarbejde med Skov-og Naturstyrelsen. Alle henvendelser vedr. ridestierne i skoven kan med stor fordel rettes til udvalget. Du kan altid kontakte udvalget på mail adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..