Støt SLR

Hvorfor sponsorere?
Der er rigtig mange mennesker, der har deres daglige eller ugentlige gang på SLR. Og rigtig mange medlemmer har desuden familie og venner med til ridetimerne og de andre aktiviteter, der foregår på rideklubben. Derfor vil et sponsorat give reklame der når ud til mange mennesker.

Hvorfor er støtte nødvendig?
Der er mange udgifter forbundet med at drive en rideklub, da der jo ikke blot skal bruges midler til faciliteter. Selvom der lægges en enorm mængde frivilligt arbejde i at drive og udvikle klubben så er der altså stadig brug for støtte.

Hvordan kan man sponsorere?
Man kan støtte på en lang række måder; med midler til stævner, til materialer/udstyr og til at få en reklame op, hvor den bliver set af flest – i ridehuset. Vi tilbyder så til gengæld, at der kommer logo og link på hjemmesiden. 

Interesseret?
Hvis du/I er interesserede i at støtte SLR eller hvis I blot ønsker at høre mere kan du kontakte bestyrelsen via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SLR´s sponsorer

149731 125183 loxam

LOXAM Gruppen udlejer materiel og servicerer kunder indenfor bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Vores udlejningsflåde udbygges, udvikles og forbedres løbende. Med 1.000 afdelinger i 30 lande og 10.800 ansatte er LOXAM i dag den 3. største materieludlejer på verdensplan.

Maskinparken tæller mere end 600.000 enheder og er den største i Europa. Med et bredt sortiment kan LOXAM imødekomme stort set alle behov og alle kunders forespørgsler. Vi udlejer alt fra småt materiel, håndværktøj, varmeløsninger og affugtere til stort materiel, så som gravemaskiner, læssemaskiner, lifte, bemandede liftvogne og skurvogne. LOXAM har løsningen til dit projekt og tilbyder foruden materiel, der udlejes med risikodækning, også transport og service af materiel. LOXAM kan desuden hjælpe med etablering af byggepladsen og servicering gennem hele byggeperioden. Nemt og bekvemt for dig.

ok logo

Støt lokalsporten hver gang du tanker
Hver gang du tanker på dit OK Benzinkort, så støtter OK SLR med 5 øre. Jo mere du tanker, jo flere penge til din klub. Det koster ikke dig ekstra - OK betaler hele beløbet. Har du allerede et OK benzinkort og vil se hvordan du støtter SLR? Læs mere her 

Heri

Heri rideudstyr - altid 200 sadler på lager
Hos Heri rideudstyr kan du altid finde det nyeste rideudstyr uanset disciplin. Heri har ligeledes et af de størte udvalg af sadler - både nye og brugte. Heri sponsorerer også præmier til vores stævner m.m. Se mere her

annonce hestenes sadelmager

Hestenes sadelmager
Maria Mogensen, Hestenes Sadelmager, ombygger/tilpasser sadler af alle mærker - og er forhandler af de fleste kvalitetsmærker. Læs mere her

lillehaspeholm logo 230x75

Lille Haspeholm
Din lokale leverandør af foder til heste, hunde, katte, gnavere & fugle, strøelse, dækkenvask samt wrap og træpiller. Læs mere her

SMR

SMR Hus & Have Entreprenør
Din specialist i anlæggelse af nye ridebaner, afretning af ridebaner med laserstyret maskine samt opfræsning af rideunderlag. Læs mere her

Correct my horse

10% på behandlinger for SLR medlemmer hos CorrectMyHorse
Jeg Camilla Birch er certificeret hestefysioterapeut og indehaver af Correctmyhorse, som har til formål at hjælpe heste og deres ejere. Som medlem af SLR opnår du 10% rabat på konsultationer.

Som hesteejer kan man godt opleve frustration, når hesten ikke rigtigt fungerer, og der kan være flere årsager hertil. Både kliniske og ikke kliniske tilstande. Men fælles træk er, at hesten har ondt.

Gennem min tid på KU (selvom jeg ikke er dyrlæge) har jeg oplevet, at i ca. 90% af tilfældene er årsagen til smerter hos heste, restriktioner og asymmetrier i led, muskler og bindevæv. Dette kan justeres på plads, men vigtigst er, at finde årsagen, og det er her jeg gerne vil hjælpe med at finde årsagen til HVORFOR, HVORDAN og HVAD skal gøres.  

Ved en konsultation udføres følgende:

  • Gang - og bevægelses analyse
  • Muskel analyse
  • Ledpalpation
  • Sadel tjekkes
  • Hovene bliver tjekket

Herefter korrektion ved fund via osteopatiske teknikker:

  • Afspænding af de myofascielle linier (bindevæv) med laser (Klasse 3B) og 128 hz stemmegammel.
  • Fysiurgisk massage (dybdegående massage)
  • Manuel ledmobilisering/manipulation.
  • Kranio sakral terapi.
  • hesten positur/conformation.

Der kan hvis du ønsker også lægges en træningsplan for din hest ved behov for dette. Alt sammen noget, som jeg gennemgår med hesteejer. Oplys dit medlemsnummer ved bestilling af behandling.

Se mere her www.correctmyhorse.dk