Støt SLR

Hvorfor sponsorere?
Der er rigtig mange mennesker, der har deres daglige eller ugentlige gang på SLR. Og rigtig mange medlemmer har desuden familie og venner med til ridetimerne og de andre aktiviteter, der foregår på rideklubben. Derfor vil et sponsorat give reklame der når ud til mange mennesker.

Hvorfor er støtte nødvendig?
Der er mange udgifter forbundet med at drive en rideklub, da der jo ikke blot skal bruges midler til faciliteter. Selvom der lægges en enorm mængde frivilligt arbejde i at drive og udvikle klubben så er der altså stadig brug for støtte.

Hvordan kan man sponsorere?
Man kan støtte på en lang række måder; med midler til stævner, til materialer/udstyr og til at få en reklame op, hvor den bliver set af flest – i ridehuset. Vi tilbyder så til gengæld, at der kommer logo og link på hjemmesiden. 

Interesseret?
Hvis du/I er interesserede i at støtte SLR eller hvis I blot ønsker at høre mere kan du kontakte bestyrelsen via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SLR´s sponsorer

149731 125183 loxam

LOXAM Gruppen udlejer materiel og servicerer kunder indenfor bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Vores udlejningsflåde udbygges, udvikles og forbedres løbende. Med 1.000 afdelinger i 30 lande og 10.800 ansatte er LOXAM i dag den 3. største materieludlejer på verdensplan.

Maskinparken tæller mere end 600.000 enheder og er den største i Europa. Med et bredt sortiment kan LOXAM imødekomme stort set alle behov og alle kunders forespørgsler. Vi udlejer alt fra småt materiel, håndværktøj, varmeløsninger og affugtere til stort materiel, så som gravemaskiner, læssemaskiner, lifte, bemandede liftvogne og skurvogne. LOXAM har løsningen til dit projekt og tilbyder foruden materiel, der udlejes med risikodækning, også transport og service af materiel. LOXAM kan desuden hjælpe med etablering af byggepladsen og servicering gennem hele byggeperioden. Nemt og bekvemt for dig.

ok logo

Støt lokalsporten hver gang du tanker
Hver gang du tanker på dit OK Benzinkort, så støtter OK SLR med 5 øre. Jo mere du tanker, jo flere penge til din klub. Det koster ikke dig ekstra - OK betaler hele beløbet. Har du allerede et OK benzinkort og vil se hvordan du støtter SLR? Læs mere her 

Heri

Heri rideudstyr - altid 200 sadler på lager
Hos Heri rideudstyr kan du altid finde det nyeste rideudstyr uanset disciplin. Heri har ligeledes et af de størte udvalg af sadler - både nye og brugte. Heri sponsorerer også præmier til vores stævner m.m. Se mere her

annonce hestenes sadelmager

Hestenes sadelmager
Maria Mogensen, Hestenes Sadelmager, ombygger/tilpasser sadler af alle mærker - og er forhandler af de fleste kvalitetsmærker. Læs mere her

lillehaspeholm logo 230x75

Lille Haspeholm
Din lokale leverandør af foder til heste, hunde, katte, gnavere & fugle, strøelse, dækkenvask samt wrap og træpiller. Læs mere her 

Billede1

Som medlem i SLR har du nu mulighed for at tjene ekstra penge ind til rideklubben ved at handle hos Urtefarm.

Med Urtefarms nye affiliate program får SLR's medlemmer 10 % rabat på hele Urtefarms produktsortiment, samtidigt med at I også støtter rideklubben.

Om Urtefarm

Vi er en passioneret virksomhed med stor viden inden for udvikling og produktion af tilskud til heste. Hos Urtefarm har vi en klar vision om at producere de bedste og mest innovative tilskud til alle heste og når du vælger Urtefarm får du ekspertviden med i købet.

Vi benytter os altid af kvalitetsråvarer og alle vores produkter er danskproduceret fra bunden. Vores tang høster vi selv i de danske farvande og en stor del af vores urter er dyrket og høstet i Danmark. Vi har en stor erfaring i at håndtere og forarbejde urterne, så alle de vigtige aktive indholdsstoffer bevares bedst muligt.

Hele Urtefarms produktserie til heste er baseret på en betydelig viden om urter, lige fra erfaring i forskellige kulturteknikker, forarbejdning og til indsigt i alle de gavnlige egenskaber urterne har. Ligeledes har vi indsigt i hestenes fordøjelsessystem, samt behov for sporstoffer, essentielle fedtsyrer og aminosyrer. Vores viden afspejler sig i alle de produkter vi fremstiller, og flere af urtefarms produkter indeholder også en række andre naturlige og virksomme ingredienser. De supplerer urternes virkning og giver nogle mere effektive produkter, der kommer hestene til gode.

Det giver en stor tillid til produkternes kvalitet og virkning, og du kan altid finde et produkt, som understøtter præcis det område, hvor din hest har udfordringer.

Vi samarbejder med en række forskere og fagfolk såvel i Danmark, som i udlandet omkring urters virkning og anvendelse, ligesom vores store netværk af dyrlæger, kunder og leverandører i hele verden sætter os i stand til at udvikle og sammensætte helt unikke produkter. Vi lægger samtidig stor vægt på en seriøs og kompetent rådgivning omkring vore produkter og deres anvendelse.

Så HUSK at bruge koden LITQWCR6ZD og oplyse dit SLR medlemsnr. næste gang du handler hos Urtefarm :)

Se mere her https://urtefarm.dk/