Vejledning for anvendelse af championatsliste

Der er flg. championater i SLR

Championatperioden
Løber fra 1. september til 1. september. Deadline for indberetninger er den 1. september det indeværende år. Pokaler og præmier overrækkes på klubbens årlige klubfest efter afviklingen af klubmesterskabet, der afholdes 2. weekend i september. For at modtage en championats præmie, skal man være medlem af SLR. Hver ekvipage kan kun vinde ét championat om året.

Der gives point til championatet pr. ekvipage (hest og rytter). Kun resultater opnået i klasser, hvor der startes for SLR, tæller med. Den bedst placerede på hver championatliste modtager en vandrepokal fra klubben og en præmie, som er vinderens ejendom efterfølgende.

Der er flg. championater i Slangerup Lynge Rideklub:

• Distance
  • Dressur hest
  • Dressur pony
  • Military hest
  • Military pony
  • Spring hest
  • Spring pony
  • Trec
  • Jagt hest
  • Jagt pony

Indrapportering
De opnåede resultater skal indrapporteres til SLR via denne blanket. I kommentarfelt indsættes link til Equipe eller GO, som dokumenterer placeringen, samt at der er startet for SLR. Vi anbefaler, at der indrapporteres løbende. Antallet af point bestemmes efter klassens sværhedsgrad, stævnefaktor samt placeringen ekvipagen har opnået se tabellen her. Stillingen på championatlisterne vil løbende blive opdateret på SLR´s hjemmeside og på vores Facebook side.

Resultater
Der medregnes resultater opnået ved klub- (D) og distriktsstævner (C) samt landsstævner (B og A). Det er kun individuelle resultater som tæller med. Deltager man i en holdkonkurrence, er det kun det individuelle resultat der er opnået i den pointgivende klasser, der tæller med for ekvipagen, og ikke det fælles opnåede hold resultat.

For Trec, Distance og Jagt er der særskilte regler:

• Trec: Gennemført Trec klasse T0-T1-T2-T3-T4 giver 1 point pr. ridt
  • Jagt: Antal jagter fra jagtstatistikken giver 1 point pr. redet jagt
  • Distance: Gennemført ridt giver 1 point pr. ridt

Der gives også point for gennemført/godkendt ridt som følger:

• Dressur: Resultat over 63% uden placering tæller med og giver point svarende til en 5. pl
  • Springning: Fejlfrie runder uden placering tæller med og giver point svarende til en 5. pl
  • Military: Gennemført konkurrence uden placering tæller med og giver point svarende til en 5. pl
  • Trec: Gennemført Trec klasse T0-T1-T2-T3-T4 giver 1 point pr. ridt
  • Jagt: Antal jagter fra jagtstatistikken giver 1 point pr. redet jagt
  • Distance: Gennemført ridt giver 1 point pr. ridt

Klubchampionatet i Slangerup Lynge rideklub gives med point ud fra opnået placering, se nedenfor, og ifølge stævnefaktor.

• Placering ved klubstævne (D) giver point ifølge tabellen
  • Placering ved distriktsstævne (C) giver point ifølge tabellen * 2
  • Placering ved landsstævne eller højere (B og A) giver point ifølge tabellen * 3

Download regler og tabel til omregning af points her