Vejledning for anvendelse af championatsliste

Championatperioden følger SLR stævne år, dvs. fra klubmesterskab i september til klubmesterskab. Skæringsdatoen for indberetninger er den 1. september det indeværende år.

Der gives point til championatet pr. ekvipage (hest og rytter). Kun resultater opnået i klasser, hvor der startes for SLR, tæller med. Den bedst placerede på hver championatliste modtager en vandrepokal fra klubben, og en præmie som er vinderens ejendom efterfølgende. Pokaler og præmier overrækkes på klubbens årlige klubfest efter afviklingen af klubmesterskabet. For at modtage championats præmie skal man være medlem af SLR. Hver ekvipage kan kun vinde ét championat om året.

Download regler og tabel til omregning af points her

Der er flg. championater i SLR

Indrapportering
De opnåede resultater skal indrapporteres til SLR via blanket på. I kommentarfelt indsættes link til Equipe (eller web resultat side), som dokumenterer placeringen, samt at der er startet for SLR. Resultaterne skal være indrapporteret senest en måned efter start, ellers er de ugyldige, og vil ikke blive medregnet. Antallet af point bestemmes efter klassens sværhedsgrad og stævnefaktor samt placeringen ekvipagen har opnået. Stillingen på championatlisterne vil løbende blive opdateret på SLR´s hjemmeside.

Der medregnes resultater opnået ved klub- (D) og distriktsstævner (C) samt landsstævner (B og A). Det er kun individuelle resultater som tæller med. Deltager man i en holdkonkurrence er det kun det individuelle resultat der er opnået i den pointgivende klasser, der tæller med for ekvipagen, og ikke det fælles opnåede hold resultat.

Klubchampionatet i Slangerup Lynge rideklub gives med point ud fra opnået placering, se skema nedenfor, og ifølge stævnefaktor:

• Placering ved klubstævne (D) giver point ifølge tabellen
  • Placering ved distriktsstævne (C) giver point ifølge tabellen * 1,5
  • Placering ved landsstævne eller højere (B og A) giver point ifølge tabellen * 2

Der gives også point for gennemført/godkendt ridt som følger:

• Dressur: Resultat over 63% uden placering tæller med og giver point svarende til en 5. pl (Øvr)
  • Springning: Fejlfrie runder uden placering tæller med og giver point svarende til en 5. pl (Øvr)
  • Military: Gennemført konkurrence uden placering tæller med og giver point svarende til en 5. pl (Øvr)
  • Trec: gennemført Trec klasse T0-T1-T2-T3-T4 giver 1 point
  • Jagt: Antal jagter fra jagtstatistikken giver 1 point