Vejledning for anvendelse af championatsliste
Der kan indberettes resultater fra D- A stævner inkl. sløjfespring/ sløjfeklasser i dressur. Opnåede resultater, der kan indberettes til championatslisten, kræver som udgangspunkt en placering.

Et eksempel: Rytteren opnår en 4. plads ved et dressurstævne men der er kun 3 placeringer. 4. pladsen kan derfor ikke indberettes. Omvendt kan der være så mange deltagere at der f.eks. er 6 placeringer hvilket kan give min. 1 point. Tilsvarende for spring. Se point herunder.

Opnåede resultater i alle klasser fra D - A tæller ens. Dvs. at en første plads i et D-stævne er ligeværdigt med en første plads i et B stævne o.s.v.

Point til championatlisten er gældende for perioden efter klubmesterskab til og med efterfølgende års klubmesterskab.

1. plads - 10 points

2. plads - 8 points

3. plads - 6 points

4. plads - 4 points

5. plads - 2 points

Øvrige placeringer - 1 points

Fejlfri runde ved sløjfespring eller opnået pointkrav ved dressursløjfe- klasse giver 1 point

Årets skæring er ved klubmesterskabet, der afholdes hvert år i september måned.

Se championatslisten for 2016/17 her

Se championatslisten for 2018/2019 her (inkl. klubmestre)

Indberet til championatslisten her

Championatsvindere 2019: