Klubmesterskab SLR 2020

Klubmesterskab
Vi holder klubmesterskab i spring og dressur - det plejer og være en festlig dag :-) Alle aktive medlemmer kan være med - der er dog et krav om man har været medlem siden 1. juli indeværende år, og at man har betalt sit medlemskab. Man kan være med uanset niveau - og alle er velkommen. 

Der er en klubmester for pony og 1 for hest

Regler SLR klubmesterskabet
Der kåres én klubmester for hest og én for pony. Det vil sige at alle rider mod alle. Den enkelte rytter vælger selv hvilket program hun/han ønsker at ride - dog skal det være den højeste klasse ekvipagen har redet inden for det sidste år regnet fra klubmesterskab sidste til klubmesterskab indeværende år, OUT er gældende. Klubmesteren er den ekvipage der har den højeste procent efter at den er ganget med den gældende faktor. Man kan kun starte en klasse i Klubmesterskabet. Klubmestrene modtager en pokal og et æresdækken. 

Da der naturligvis vil være stor forskel på sværhedsgraderne i klassen ganges resultatet med en faktor afhængig af programmet. Se nedenstående skema:

Hest       Pony        Ganges med faktor

LD1-2    LD1-2       1

LC1-3    LC1-3       1,02

LB1-3    LB1-3       1,03

LA1-3    LA1-2       1,04

LA4-6    LA3-4       1,05

Højere   Højere      1,06

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Klubmestre 2020

SPRING PONY LILLE TUR KTA.2+3:REBECCA REZZAUG

SPRING PONY LILLE TUR KAT.1:FREDERIKKE DAHL

SPRING PONY STORE TUR KAT.2-3: MIE BERGSAKER

SPRING HEST LILLE TUR:ALBERTE BIDSTRUP

DRESSUR PONY:ANNIKA FRIIS

DRESSUR HEST:KATHRINE HALKJÆR