For at danne et overblik over aktiviteterne på vores baner, ridehaller og undervisning, kan du se en opdateret plan længere nede på denne side. 

I sommerhalvåret vil undervisningen foregå udendørs, når vejret er til det. Kontakt den enkelte underviser for mere info om hvor undervisningen foregår. 

Faciliteterne er åbne fra kl. 06:00 - 23:00 alle ugens dage. Privat undervisning er tilladt frem til kl. 15.00 på hverdage, herefter kan der kun benyttes vores fast tilknyttede undervisere. Medlemmer kan benytte ridehuset imens der undervises i dressur, men der skal tages hensyn til undervisningen. Alle der underviser og modtager undervisning på SLR skal være medlem af SLR.  

White and Dark Navy Triathlon Sports Facebook Cover

***Ridehusplanen er midlertidig sat ud af kraft pga. myndighedernes restriktioner***

Grundet myndighedernes restriktioner, er den sædvanligt ridehusplan sat ud af kraft indtil det igen er tilladt at modtage indendørs undervisning.

Hold dig opdateret på myndighedernes restriktioner ift. idrætsfaciliteter her

Ridehallerne må på nuværende tidspunkt kun benyttes til motionering af heste. Ridehallerne må ikke benyttes til idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter. Det betyder altså, at der ikke må foregå nogen former for undervisning. Det er tilladt at modtage undervisning udenfor. Kontakt vores faste undervisere direkte for undervisningsplanen for den enkelte underviser. 

Hold dig opdateret via Dansk Rideforbund på de nyeste restriktioner her

Se kontaktoplysninger på vores undervisere her

Meld dig ind i SLR og køb e-kort her