Championatslisten

Dette er en tilmelding til Slangerup Lynges Championatsliste. Årets skæring er ved klubmesterskabet, som finder sted i september måned. Skriv til champ@slr-rideklub.dk, hvis du har spørgsmål/rettelser til championatslisten.

Du skal udfylde feltet for at kunne indsende dine resultater

Rytterens licens nummer er det samme som DRF nummeret. Du kan finde dit licens nummer på DRF go.

Invalid Input

Vælg i hvilken disciplin, du vil indberette resultater for. Har du redet flere discipliner, skal du indsende resultater for hver disciplin.

Vælg Niveau

Vælg hvilken niveau, dine resultater er opnået på. Har du redet flere niveauer, skal du lave en indberetning pr. niveau. Vil du indberette resultater for jagt, vælg blot jagt.

Invalid Input

Vælg hvilke placeringer, du har opnået. Har du flere forskellige, kan du vælge flere ved at holde Ctrl knappen nede imens du trykker på den valgte placering. Indberetter til til disciplinen jagt, vælg blot jagt.

Indtast et tal

Indsæt det samlede antal points for den valgte disciplin. Tabellen for omregning finder du på www.slr-rideklub.dk/klub-info/championatsliste

Invalid Input

indsæt link til dit resultat for dokumentation