SLR har knyttet en række kompetente undervisere, som underviser fast i både spring og dressur.


Springundervisere1

Kenneth Ernst
Kenneth underviser konkurrence ryttere, og har særligt fokus på talent udvikling. Kenneth er en erfaren underviser, der har elever på alle niveauer. Kenneth har selv været konkurrencerytter på landsplan og er derudover også stildommer. 

Du kan kontakte Kenneth på telefon: 27638363

Niels Christian Hansen 
Har selv sprunget på MB/MA-niveau fra 1975 og frem til 2008 og endvidere redet LA2 military. Niels Christian er en erfaren underviser, som har undervist siden 1979 fra laveste niveau og optil S-klasser. Hans mål er at give rytteren en god springuddannelse, gode oplevelser og god forståelse af/for hesten/ponyen. 

Du kan kontakte Niels Christian på telefon: 26227955

Bente Eliasen
Har selv redet på topplan i mange år og har bl.a. vundet DM i military 3 gange. Bente er en erfaren underviser med over 20 års erfaring, og har særlig interesse i talentudvikling af pony ryttere i både spring, og dressur. 

Du kan kontakte Bente på telefon: 30681019

Camilla Ernst
**Mere information om Camilla og hendes undervisning kommer om ikke så længe**

Kontakt hende på tlf: 28 68 87 57

Dressurundervisere 1

Ina Zetterstrøm
Er en alsidigt underviser med over 50 års erfaring i undervisning. Ina underviser ud fra hestens præmisser, det skal være en glad hest, og for hende er det vigtigt, at
undervisningen foregår i en glad og venlig tone, og at rytteren efter endt lektion, har fået noget at arbejde videre med. 

Du kan kontakte Ina på telefon: 26819442

Christina Just
***Mere information om Christina kommer meget snart***

Du
 kan kontakte Christina på telefon: 31187981


Se oversigt for undervisning her