SLR har tilknyttet en række kompetente undervisere, som underviser fast i både spring og dressur.


Springundervisere1

Kenneth Ernst
Kenneth underviser konkurrence ryttere og har særligt fokus på talent udvikling. Kenneth er en erfaren underviser, der har elever på alle niveauer. Kenneth har selv været konkurrencerytter på landsplan og er derudover også stildommer. 

Du kan kontakte Kenneth på telefon: 27638363

Niels Christian Hansen 
Har selv sprunget på MB/MA-niveau fra 1975 og frem til 2008 og endvidere redet LA2 military. Niels Christian er en erfaren underviser, som har undervist siden 1979 fra laveste niveau og optil S-klasser. Hans mål er at give rytteren en god springuddannelse, gode oplevelser og god forståelse af/for hesten/ponyen. 

Du kan kontakte Niels Christian på telefon: 26227955

Bente Eliasen
Har selv redet på topplan i mange år og har bl.a. vundet DM i military 3 gange. Bente er en erfaren underviser med over 20 års erfaring og har særlig interesse i talentudvikling af pony ryttere i både spring, og dressur. 

Du kan kontakte Bente på telefon: 30681019

Camilla Ernst
**Mere information om Camilla og hendes undervisning kommer om ikke så længe**

Kontakt hende på tlf: 28 68 87 57

Dressurundervisere 1

Ina Zetterstrøm
Er en alsidigt underviser med over 50 års erfaring i undervisning. Ina underviser ud fra hestens præmisser, det skal være en glad hest og for hende er det vigtigt, at undervisningen foregår i en glad og venlig tone og at rytteren efter endt lektion har fået noget at arbejde videre med. 

Du kan kontakte Ina på telefon: 26819442

Christina Just
Jeg tilbyder undervisning på SLR om Torsdagen i Hal A og der er ledig pladser.
Jeg bestræber mig på sjov, teoretisk og varierende træning for dig og din hest.
Jeg arbejder på at give dig og din hest/pony en god forståelse for dressurens grundprincipper. Og øvelserne tilrettelægges individuelt efter niveau og om man skal ride spring eller dressur konkurrencer.
Jeg arbejder på at man skal være en god og pålidelig leder for din hest/ pony og give let forståelige signaler.
Jeg er uddannet fysioterapeut og det bruger jeg sammen med min viden omkring hestes uddannelse i teori og praksis i undervisningen.
Derudover arbejder jeg også som Dressur dommer og det er klart at træningsskalaen er en del af undervisningen. For mig er det vigtigt, at dressurundervisningen er positiv, sjov og udviklende og vi bygger på i det tempo du og hesten/pony er klar til det.
Jeg er selv aktiv rytter og deltager i kurser med forskellige top undervisere og kliniks. Det giver mig inspiration og er med til at udvikle mig som rytter og underviser.
Man bliver aldrig færdiguddannet som rytter og jeg har en kæmpe lyst til at vide, lære og kunne mere om vores heste og os mennesker.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig og din hest/pony længere ind i dressuren i både teori og praksis.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 31187981 og få en snak om niveau og om vi skal se på et samarbejde omkring dig og din Hest/pony.

Du
 kan kontakte Christina på telefon: 31187981 

Baneleje
Når du rider undervisning hos en af vores faste undervisere er der mulighed for at købe baneleje i stedet for e-kort eller u-kort.
Bestil E-kort/U-kort her.


Du skal altid  være medlem af SLR når du benytter vores faciliteter
Meld dig ind her

Baneleje koster150 kr. pr. hest/pony, og gælder for en undervisningslektion.

MobilPay: 97853