Medlemskab af SLR:
Kontingentet opkræves den 1. Januar og den 1. Juli. Sidste rettidige betaling er hhv. den 10. Januar og den 10. Juli.

HUSK at udmeldelse, meddelelse om flytning m.m., skal ske til medlemskasseren. Udmeldelse skal ske skriftligt. Du kan kontakte klubbens kasserer på mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

find din type medlemskab

Aktiv junior

Til dig der vil ride stævner i SLR's navn eller benytte vores anlæg med tilkøb af etablisementskort. Et aktivt junior medlemskab kan tegnes frem til det fyldte 18. år

Pris 190 kr. halv-årligt

Aktiv senior

Pris 360 kr. halv-årligt

Passiv (senior/junior)
Til dig der blot ønsker at støtte klubben

200 kr. halv-årligt

Etablissementkort/ridehus-kort
Til dig er er aktiv medlem og ønsker at benytte SLR's ridefaciliteter.

1.100 kr. halv-årligt

Køb e-kort her. Bemærk, man ikke købe e-kort til SLR´s faciliteter uden at være medlem.
Meld dig ind her

Klubben kan desværre ikke tilbyde opstaldning af heste/pony. I stedet henvises der til de omkring liggende gårde, hvor de fleste medlemmers heste er opstaldet.