Medlemskab af SLR:
Kontingentet opkræves den 1. Januar og den 1. Juli. Sidste rettidige betaling er hhv. den 10. Januar og den 10. Juli.

HUSK
Udmeldelse og opsigelse af E-kort skal ske senest en måned inden næste opkrævning, det vil sige senest d 30 maj eller 30 november.

find din type medlemskab

Aktiv junior

Til dig der vil ride stævner i SLR's navn eller benytte vores anlæg med tilkøb af etablisementskort. Et aktivt junior medlemskab kan tegnes frem til det fyldte 18. år

Pris 190 kr. halv-årligt

Aktiv senior

Pris 360 kr. halv-årligt

Passiv (senior/junior)
Til dig der blot ønsker at støtte klubben

200 kr. halv-årligt

Etablissementkort/ridehus-kort
Til dig er er aktiv medlem og ønsker at benytte SLR's ridefaciliteter.

1.800 kr. halv-årligt

Køb e-kort her. Bemærk, man ikke købe e-kort til SLR´s faciliteter uden at være medlem.

Klippekort
Når du rider undervisning hos en af vores faste undervisere er der mulighed for at købe klippekort i stedet for e-kort.
Du skal altid  være medlem af SLR når du benytter vores faciliteter

10 turs klippekort koster 850 kr.
5 turs klippekort koster 500 kr.
Du køber klippekortet hos din underviser og medbringer det hver gang, så din underviser kan klippe i det

Meld dig ind her

Klubben kan desværre ikke tilbyde opstaldning af heste/pony. I stedet henvises der til de omkring liggende gårde, hvor de fleste medlemmers heste er opstaldet.