Her kommer der noget praktisk information til dig om klubben og vores faciliteter. Du kan altid kontakte os på mailen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Medlemskab og kontingent
Når du køber et medlemskab af SLR og E-kort tegnes dette som et løbende abonnement på et kreditkort, og aftalen indgås med Slangerup-Lynge Rideklub. Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering som dokumentation for aftalen på din e-mail. 

Sådan fungerer dit abonnement: Medlemskontingent og betaling for E-kort opkræves halvårligt i november og maj med sidste indbetalingsdato henholdsvis 1. januar og 1. juli. Medlemskab og kontingent træder i kraft på købsdatoen og fornyes automatisk.
Når du har meldt dig ind, og har betalt, vil der automatisk blive fremsendt en e-mail til dig med en kvittering for købet. Denne kvittering udgør din ordrebekræftelse og indeholder de nødvendige oplysninger for din dokumentation af bestillingen. E-mailen fremsendes til den e-mailadresse, du har oplyst ved tilmelding. Læs evt. handelsbetingelserne her. Du kan altid kontakte evt. vores kasserer på mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information om betalinger.

Se mere om medlemskaber og priser her: https://www.slr-rideklub.dk/medlemskab/priser

HUSK at udmeldelse, meddelelse om flytning m.m., skal ske tilkasseren.
Udmeldelse skal ske skriftligt. 
Du kan kontakte klubbens kasserer på mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle medlemskaber kan opsiges rettidigt 2 gange årligt.
Opsigelse skal ske senest den:
31. maj (udløber 30/6)
30. november (udløber 31/12)

Praktiske links

Har du købt e-kort, har du adgang til vores faciliteter
Har du valgt at købe e-kort, har du adgang til en række gode faciliteter med stor kapacitet, en række dygtige undervisere og en helt speciel klubånd, da klubben er drevet af medlemmer for medlemmer. Alle ryttere der benytter sig af SLR´s faciliteter skal være medlem og have et etablissementskort, har du ikke købt et, kan du bestille det her.  bestil etablissementskort her. For at danne et overblik over aktiviteterne på vores baner, ridehaller og undervisning, kan du se en opdateret plan her

Faciliteterne er åbne fra kl. 06:00 - 23:00 alle ugens dage. Privat undervisning er tilladt frem til kl. 15.00 på hverdage, herefter kan der kun benyttes vores fast tilknyttede undervisere. Vær opmærksom på, at alle der underviser på SLR skal være medlem for at kunne bruge vores baner til at undervise - det gælder også de undervisere, der ikke er på ridehusplanen. Medlemmer kan benytte ridehuset imens der undervises i dressur, men der skal tages hensyn til undervisningen.   

SLR har knyttet en række kompetente undervisere, som underviser fast i både spring og dressur. Se hvem vi har tilknyttet her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. du kan også følge os på Facebook: https://www.facebook.com/SlangerupLyngeRideklubSLR/?ref=bookmarks

Mvh

bestyrelsen