Nyhedsbrev august 2020

Nyhedsbrev august 2020
 
Siden sidst….

…har sommerferien for de flestes vedkommende nået sin slutning, og samtidig har sommeren for alvor meldt sig sådan rent vejrmæssigt. Det er jo typisk og en smule ærgerligt for alle de strandglade, men for alle os til hest gør det næppe så meget, at sommerens skovture ikke har været i 30 grader eller mere. Vi har i hvert fald nydt det både på banerne og i det fri, og håber I har gjort det samme.

Hedebølge og røde øre ved weekendens stævne

Den 8. og 9. august bød på årets bogstaveligt talt hotteste stævne. Med fuld knald på solen og temperaturen stabilt i top var weekendens udfordringer ikke bare volter og passager, men i høj grad også hydrering og solcreme. Solskoldningerne blev ganske vidst holdt på et minimum, men adskillige deltagere endte dog alligevel med røde ører, efter politiet lagde vejen forbi til et omfattende trailer-tjek. Det slap alle ikke lige godt fra, og på den baggrund skal der fra bestyrelsen lyde en klar opfordring: Sørg for at have styr på både udstyr og papirer når den firbenede skal transporteres. Både fordi det er det sikreste for alle parter, men især fordi pengene til bøden jo er langt bedre investeret i mere udstyr til dig selv og hesten

Vi glæder os til…

… at udfordre os selv og ikke mindst vores heste når politihestetræneren Kristian lægger vejen forbi SLR, til en dag der på alle måder bliver udover det sædvanlige. Det er d. 5. september kl. 9.00-13.00, og ridehuset (Hal A) er i denne periode lukket. Derfor synes vi nu alligevel, at I skal kigge forbi, for det er ikke bare sjovt at være med til, det er også rigtig god underholdning for tilskuere i alle størrelser.

Fyraftensøl og penselstrøg på fredag

Arbejdsdagen senest var en stor succes, men vejrguderne formåede alligevel at spolere de fleste malerplaner, så fredag d. 14. august kl. 16.30 tager vi revanche og indhenter det forsømte. Vi byder på en iskold fyraftensøl og umådeligt hyggeligt selskab, hvis du har lyst til at lægge vejen forbi og svinge penslen.

Springstævne (C) for pony og hest

Sidste weekend i august byder på spring i næsten alle størrelser når SLR inviterer til C-stævne med individuelt distriktsmesterkab. Ponyrytterne lægger for lørdag morgen, mens søndagen tilhører hestene. Vi glæder os til at se alle deltagerne, og siden vi kun bruger græs- og grusbanen, er der stadig ledige faciliteter til alle andre.
Se proportionerne her

Til hest, til fest og i højt humør

Den 12. september står der forhåbentlig allerede et gigantisk kryds i din kalender, men skulle det ikke være tilfældet, så se dog at få det sat! Og når du nu har pennen fremme så sæt også lige et i børnenes, vennernes og postbuddets for den sags skyld, for skal man ud og se på det der hest, så er klubmesterskabet i SLR den helt perfekte anledning. Dagen byder på både dressur, spring og masser af godt humør. Sidstnævnte skruer vi helt op på max, når festen starter kl. 18, og den skal du da også med til. Læs ALT om klubmesterskabet og klubfesten her

Generalforsamling

Giv din mening til kende og vær en aktiv del af klubben når vi d. 26/10 kl. 19.00 indkalder til årets generalforsamling. Invitationen kommer når vi nærmer os.

Husk nu..


Championatslisten
Til fans, beundrere og selvtilfredse resultatholdere er der altid et friskt overblik at hente på både hjemmesiden og Facebook. Det kræver naturligvis bare at du indsender dine resultater til os, men hvorfor i alverden skulle du dog ikke gøre det? Se mere her: https://www.slr-rideklub.dk/klub-info/championatsliste

Spring ikke over hvor gærdet er lavest…

Vi ser os desværre nødsaget til igen at rette en høflig henstilling til et ikke nærmere defineret udpluk af medlemmer. Det er altså kun på udendørsbanen, at springene står fast og skal gøre det. I ridehusene skal der hver gang ryddes op, og alt udstyr skal fjernes. Det gælder i øvrigt også det, som hesten har efterladt, hvis nogen skulle være i tvivl. Så hæv gærdet en anelse og husk både bommene og bummelummerne næste gang.

Kør nu forsigtigt!

Det gælder på hele grusvejen og på pladsen og det gælder alle. For hestenes skyld, for deres rytteres, for børnenes, for vejens, for larmens, for støvets og fordi det for hulen ikke kan være så vigtigt at spare syv-otte sekunder.


Hvornår var det nu lige..?

Stævnekalenderen er dit overblik, uanset om du selv starter, eller om du bare vil være sikker på ikke at ride forgæves. Hold dig opdateret her


Bestyrelsen ønsker alle velkommen tilbage fra en dejlig afslappende ferie.
-Who are we kidding? Afslapning findes vist ikke for hesteejere ;)

Annoncer