Nyt fra skov udvalget

Skovudvalget

I foråret 2019 så et nyt udvalg dagens lys: Skov udvalget. 

Der er et behov for renovering og afmærkning af ridestierne i Lystrup Skov - rent faktisk er der ingen officielle ridestier. Det skal der naturligvis gøres noget ved. Henover sommeren har udvalget gennemgået ridestierne i skoven, og har noteret stand og placering i forhold til MTB stierne, for at danne et overblik over arbejdets omfang i skoven.

Den 27. september afholdt vi et møde med skovfogeden. På mødet blev vores ønsker om afmærkning og renovering imødekommet, og vi aftalte, at påbegynde afmærkningen at stierne på et kort, og samtidig notere os, hvor der er brug for renovering og evt. omplacering af ridespor, for derefter at sende dem til godkendelse hos skovfogeden. 

Målet i projektets første fase er:

  • At få markeret ridespor på et kort
  • At få et overblik over hvilke stier der skal renoveres/klippes

Den nemmeste måde at få stierne afmærket, er naturligvis at ride en tur i skoven :-) Derfor vil der om ikke så længe komme invitationer til en tur i skoven på hesteryg for at markere vores stier. 

Ønsker du et være en del af holdet, så tøv ikke med at skrive til os på mailen: aktivitet@slr-rideklub.dk - vi glæder os til at høre fra jer

Mvh

Skov udvalget

Annoncer