Etablering af automatisk vanding på grusspringbanen

Automatisk vanding på grusspringbanen2

Kære medlemmer,

 Vi har længe arbejdet på en løsning af vores meget støvede grusspringbane.

Der bliver etableret automatisk vanding med dyser, der kan sprøjte ind fra siderne. De kan ikke helt nå midten, så der skal stadig køres lidt med traktoren for det var desværre ikke muligt at finde dyser, der kan sprøjte langt nok. Dyserne bliver koblet på vandingsanlægget i Hal A, hvor vandet også trækkes fra. Alt i alt ser vi meget frem til det, da det bliver et gevaldigt løft i træningsmiljøet omkring springbanen, både for heste og mennesker. 

Vores gravemester har fremrykket tidspunktet, så arbejdet begyndes allerede i morgen, torsdag d. 2. august. Det betyder, at grusspringbanen er lukket for ridning hele dagen. Og der vil også blive gravet en rende henover græsarealet mellem Hal A og grusspringbanen. Vi forventer at renderne bliver dækket til allerede i morgen aften.

Og vi håber, at ryttere, der vil benytte udendørs dressurbanerne ved pavillionnen kan passere, evt ved at skridte igennem grusspringbanen. Spørg venligt vores leverandører om i kan passere, men vær søde, da de knokler og har givet os nogle rigtig gode priser. Der må forventes nogen larm og påstyr ifbm. arbejdet.

Hal B/C og dressurbanen til højre for indkørslen er ledig hele dagen. Hal A er i princippet også ledig, men der kan være larm ifm. at der laves hul ind til vandingsanlægget.

 Til slut kan vi nævne, at vandingsanlægget i Hal B/C også har været efterset og repararet, så det ikke længere drypper fra nogle af dyserne. 

Mvh Bestyrelsen

Annoncer