Dressurkursus på SLR den 13. og 14. november

Dressurkursus med Karina watson Olsen

Skal du finpudse dressuren?

Så har vore aktivitets udvalg igen sammensat et arrangement til os, de har nemlig fået stablet et fantastisk kursus i dressur med Karina Watson Olsen på benene.

Nu har du mulighed for at opdatere dig på dressuren, du kan nemlig komme på et kursus med Karina - du kan vælge 1 dag eller 2 dage. Undervisningen vil blive tilpasset dit niveau og ønsker for indholdet. 

Om Karina:
Karina er passioneret dressurrytter siden barnsben, tidligere dressur konkurrence rytter på S niveau og dressurdommer. Hun har intet mindre end 34 års erfaring som underviser. 

Karinas bøger "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden" er noget ganske særligt. Det er bøger, der vil forbedre dit forhold til din hest, forøge din forståelse for dressurens formål og principper og give dig endnu større glæde ved at ride. 

Karinas fantastiske historie, hendes mange års erfaringer og hendes indsigt og forståelse for hestens adfærd og sprog formidler hun kyndigt i sin måde at få rytteren til at kommunikere med hesten på. 

Karina formår at give rytteren en stor bevidsthed om sig selv som rytter, og her igennem med lethed at kunne indvirke på hesten med fine og effektive hjælpere. Uanset hvilket niveau den rytter hun underviser er på, er entusiasmen lige stor. Hun har en helt enestående evne til at møde hest og rytter præcis der, hvor de er, og til at være positiv konstruktiv omkring ekvipagen.

Alle ryttere med interesse for dressuren vil derfor have stor glæde og gavn af undervisningen. Du kan glæde dig til masser af aha oplevelser og effektive værktøjer til din fortsatte ridning af din hest. Se mere om Karina på hendes hjemmeside

Se mere og tilmeld dig her

 

Annoncer