Bestyrelsen inviterer til debatmøde den 6. april kl. 15:00 :-)

bestyrelsen inviterer til debatmøde

Kære medlem af SLR

Håber du har set vores opslag med arbejdsdagen, der ligger tidligere på dagen - vi kan stadig godt bruge flere hænder til at gøre SLR sommerklar - se mere her  Har du mulighed for at kigge forbi og give et nap med, så send os en mail: bestyrelsen@slr-rideklub.dk. Vi mødes kl. 10:00.

Vi går direkte fra arbejdsdagen til et af vores årlige debatmøder. Formålet med møderne er, at vi får muligheden for at tale sammen om løst og fast i løbet af året, og ikke kun til generealforsamlingen. 

På vores første møde prøver vi som noget nyt, at sætte et tema på dagsordenen. Temaet for debatmødet den 6 april er: Drømme og visioner for SLR. 

Vi vil gerne have en dialog med SLR´s medlemmer om:

- Hvor skal vi hen med SLR?
- Bruger vi faciliteterne som vi gerne vil?
- Skal der ændres på noget?
- Har vi den kultur vi gerne vil have i klubben?
- Kurser, tema, aftener?

Vi vil gerne drømme og tænke nyt sammen med jer medlemmer. Går du med nogle tanker, eller andet du gerne vil have drøftet i et åbent forum, kan du melde det ind på mailen: bestyrelsen@slr-rideklub.dk, og så tager vi det op på dagen. Der er ikke noget som udgangspunkt der er for stort eller småt - hvad der er vigtigt for dig, er vigtigt for os. 

Vi afrunder arbejdsdagen og debatmødet med noget mad og kolde øl. For vi kan beregne mad og drikke, må du meget gerne sende en mail til bestyrelsen@slr-rideklub.dk hvor du skriver hvor mange i kommer, og meget gerne i hvis du/i har mulighed for at komme og hjælpe med at gøre SLR sommerklar.

Så vel mødt - vi kommer, gør du??

De bedste Hilsner Bestyrelsen 

Annoncer