SLR 3

Vi har indgået et samarbejde med Freka med levering af klubtøj. Vi har sammensat et sortiment til vores medlemmer af klubtøj til både stævner og hverdag - derudover kan du også købe flotte ting til hesten.

Når du køber varer i vores webshop, støtter du samtidig klubben, da vi får points for hvert køb, som vi kan bruge til at købe ting til klubben for.

Vi vil løbende udvikle vores sortiment, så det passer til medlemmernes ønsker. Har du en idé eller en forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vi glæder os til at høre fra dig.

Vi opfordrer til at vise klubbens navn ved enhver given lejlighed – klubtøj klæder i øvrigt også hjælpere :-)

Se hele sortimentet her og bestil allerede i dag

Det praktiske:

Bestilling og betaling
Sker direkte hos Freka som leverer varerne hjem til din adresse - varerne sendes indenfor ca. 5 hverdage. De sendes med GLS, du kan indtaste dit mobilnr. eller email, så får du besked når pakken er på vej. Husk at der ikke er returret da der er påtrykt logo!!!

Logo og navne:
Vi har udvalgt en række standardvarer med klubbens logo. Som medlem af SLR kan du få gode priser på brodering af navn m.m. på tingene i vores sortiment.

Sortiment:
Vi vil løbende udvikle vores sortiment, så det matcher medlemmernes ønsker. Har du en idé eller en forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan se hele sortimentet her