I weekenden den 29. februar - 1. marts afholder vi dressurkursus med Sanne Glargaard på SLR.

**LUKKET FOR TILMELDINGER**

Dressur kursus sanne glargaard februar og marts 2020

Om Sanne:
Sanne har bl.a. arbejdet i en række af de helt store dressur stalde: Morten Thomsen, Andreas Helgstrand og Prinsesse Nathalie i Berleburg. Idag driver hun sin egen virksomhed, Glargaard Horses, hvor hun bl.a. uddanner heste fra tilridning til Grand Prix, og konkurrerer selv på intermedier niveau. Sannes primære trænere har været: Prinsesse Nathalie, Hasse Hoffman og rider fast ved Anne Grethe Tørnblad på 3. år. 

Sanne har erfaring med undervisning fra ponyryttere til landsstævne niveau for hest, og lægger stor vægt på grundridning og rytterens opstilling i  undervisningen. Det er vigtigt for Sanne, at der en god kemi mellem underviser og elever, og at undervisningen foregår på hestens præmisser. Fremover vil det være muligt at modtage undervisning fast på SLR af Sanne. 

Om kurset:
Kurset foregår på SLR i hal A som er en 20x60 ridehal med fiberbund. Kursets varighed er 2 dage undervisningen er individuel af 45 min. varighed. Sanne tilrettelægger undervisningen efter den enkelte elev. Der vil være forfriskninger og snacks til rytteren, der modtager undervisning, og 1 hjælper. 

Tilmelding er bindende og indskud tilbagebetales som udgangspunkt ikke, hvis man bliver forhindret af sygdom, skader eller andet – vi hjælper dog gerne med at videresælge pladsen, hvis situationen skulle opstå.

Det praktiske

Dato:                    Lørdag den 29. februar - søndag den 1. marts
Sted:                    Slangerup-Lynge Rideklub, Slangerup Overdrev 1A, 3550 Slangerup
Opvarmning:      Kurset foregår indendørs i Hal A, opvarmning er udendørs på grusbane.
Parkering:           Skal ske på vores grusparkering
Kontaktperson:  Christina Just, hun kan kontaktes via mailen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pris:                      DKK 675 (SLR medlemmer) DKK 775 (ryttere udefra)
Tilmelding:          Via dette link
Betaling :             Via mobile pay til: SLR-Stævner på 32662
                              Med kommentar: “dressurk og navn” og kurset er booket, når der er betalt. 

***Der er lukket for tilmeldinger i denne omgang. Kontakt os for at høre hvornår Sanne underviser på SLR***